Vacature junior adviseur industriële veiligheid

Henri Roodveldt

Henri Roodveldt is sinds 2013 vanuit ConnectedProfs verbonden aan Kappetijn Safety Specialists. Henri heeft voor Kappetijn Safety Specialists onder meer gewerkt aan het ontwikkelen van een basisopleiding voor crisismanagementteams op niveaus 3 (Bedrijfsdeskundige) en 4 (Crisismanager) voor de industriële sector, om die vervolgens ook te helpen implementeren bij diverse grote Nederlandse bedrijven.

Henri heeft een brede scholing mogen genieten en heeft daardoor ook een zeer brede en gevarieerde werkervaring opgedaan. Hij heeft in zowel de gezondheidszorg als de techniek gewerkt, voordat hij brandweerofficier werd en terechtkwam bij de brandweer en uiteindelijk in de wereld van het veiligheidsadvies. Daar heeft hij voor verschillende organisaties mogen werken, wat zijn ervaring verder heeft verbreed. Samen met Kappetijn Safety Specialists heeft hij vanaf 2013 meerdere interim-functies voor bedrijfsbrandweren ingevuld en cursussen voor crisismanagementteams en bedrijfdeskundigen mogen uitrollen.

Henri is een flexibel doch vastberaden persoon. Hij is collegiaal als het kan, maar zeker ook sturend als het moet. Hij staat voor deskundige professionals die samenwerken en samen werken om de beoogde doelen en een zo goed mogelijk resultaat te behalen binnen de gestelde grenzen. Hij prijst zich op zijn mensgerichtheid en zijn enthousiasmerende en communicatieve vaardigheden. Ook heeft Henri een goede en actuele kennis van wet- en regelgeving voor organisaties in de BRZO-sector.

Stuur een bericht