Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Werken bij Kappetijn

Door de toenemende vraag van klanten en het ontwikkelen van nieuwe markten en diensten is onze organisatie flink aan het groeien. Kappetijn zoekt jonge én ervaren talenten die helpen om deze groei mogelijk te maken en tegelijkertijd ook zelf hard willen groeien. Adviesbureau Kappetijn heeft een ijzersterk imago in de veiligheidsmarkt en is een speler die ertoe doet.

Vacature Office manager

Dordrecht

De officemanager is degene die onze directeur gaat ontlasten en zorgt dat alles op kantoor op rolletjes blijft lopen. Bij dit kleine bedrijf worden bijna alle ondersteunende werkzaamheden ondergebracht bij de office manager, deels ter regie, deels ter uitvoering.

Vacature junior adviseur industriële veiligheid

Dordrecht

Als junior consultant bij Kappetijn adviseer je bedrijven en overheden op het gebied van industriële veiligheid en crisis- en continuïteitsmanagement. Je helpt klanten met strategische vraagstukken waar ze zelf niet uitkomen. Je geeft advies over de inrichting van noodorganisaties en bedrijfsbrandweren, en verbetert plannen en processen ter voorbereiding op grote crises.

Vacature ervaren adviseur industriële veiligheid

Dordrecht

Als ervaren consultant bij Kappetijn heb je in de basis dezelfde werkzaamheden als de junior adviseur. Het verschil zit hem vooral in de volwaardigheid van je rol als gesprekspartner bij strategische vraagstukken, het actief meedenken over alle aspecten van de koers van het bedrijf, en de begeleiding en coaching van juniors adviseurs.

(Inter)nationale succesverhalen over veiligheidssamenwerking

Meer veiligheid tegen minder meerkosten: een interessant perspectief voor de gebiedsbeheerder, overheden en bedrijven binnen en buiten de juridische kaders van BRZO en ISPS. Maar wat komt er allemaal kijken bij de vorming van een Mutual Aid of PPS?