Werken bij

Door de toenemende vraag van klanten en het ontwikkelen van nieuwe markten en diensten is onze organisatie flink aan het groeien. Kappetijn Safety Specialists zoekt jonge én ervaren talenten die helpen om deze groei mogelijk te maken en tegelijkertijd ook zelf hard willen groeien. Adviesbureau Kappetijn Safety Specialists heeft een ijzersterk imago in de veiligheidsmarkt en is een speler die ertoe doet.

Dordrecht

Vacature junior adviseur industriële veiligheid

Als junior consultant bij Kappetijn Safety Specialists adviseer je bedrijven en overheden op het gebied van industriële veiligheid en crisis- en continuïteitsmanagement. Je helpt klanten met strategische vraagstukken waar ze zelf niet uitkomen. Je geeft advies over de inrichting van noodorganisaties en bedrijfsbrandweren, en verbetert plannen en processen ter voorbereiding op grote crises.
 

Vacature

Dordrecht

Vacature ervaren adviseur industriële veiligheid

Als ervaren consultant bij Kappetijn Safety Specialists heb je in de basis dezelfde werkzaamheden als de junior adviseur. Het verschil zit hem vooral in de volwaardigheid van je rol als gesprekspartner bij strategische vraagstukken, het actief meedenken over alle aspecten van de koers van het bedrijf, en de begeleiding en coaching van juniors adviseurs.
 

Vacature
Close

Ontvang publicatie

Vul het onderstaande formulier in zodat wij de publicatie kunnen mailen.


Het document wordt nu naar u verstuurd via e-mail