Vacature junior adviseur industriële veiligheid


 

Adviesbureau Kappetijn Safety Specialists heeft een ijzersterk imago in de veiligheidsmarkt en is een speler die ertoe doet. Door de toenemende vraag van klanten en het ontwikkelen van nieuwe markten en diensten is de organisatie flink aan het groeien. Kappetijn Safety Specialists zoekt jonge talenten die helpen om deze groei mogelijk te maken en tegelijkertijd ook zelf hard willen groeien.

 

Vacature junior adviseur industriële veiligheid (m/v) (consultant industrial safety)

 

Zo ziet jouw werkweek er uit

Als junior consultant bij Kappetijn Safety Specialists adviseer je bedrijven en overheden op het gebied van industriële veiligheid en crisis- en continuïteitsmanagement. Je helpt klanten met strategische vraagstukken waar ze zelf niet uitkomen. Je geeft advies over de inrichting van noodorganisaties en bedrijfsbrandweren, en verbetert plannen en processen ter voorbereiding op grote crises.

Lees meer

Start met een intensief opleidingstraject

Voordat je aan de functie begint, stomen we je in een intensief en uitdagend opleidingstraject van 3 maanden klaar voor het werk als junior adviseur. Je doet alle kennis en competenties op die je nodig hebt om van je werk een succes te maken. Je leert, én voert tegelijkertijd praktische opdrachten uit die waardevol zijn voor onze klanten.

Lees meer

Wat vragen we van jou?

Je zoekt meer in een baan dan werk. Je hebt hart voor de publieke zaak en wilt een bijdrage leveren om de wereld veiliger te maken. Leuk en uitdagend werk doen, en een impact kunnen maken, geeft je energie.

Lees meer

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Kappetijn Safety Specialists biedt jou een uitdagende functie in een kleinschalige en tegelijk professionele organisatie. De intensieve fulltime opleiding van 3 maanden wordt door Kappetijn Safety Specialists betaald.

Lees meer

Interessante (door)groeimogelijkheden

Onze organisatie drijft op de kennis, ervaring en vaardigheden van onze junior, medior en senior adviseurs. Als kennisorganisatie bieden we onze opdrachtgevers dienstverlening van een hoog niveau. Daarom willen we talentvolle mensen binnenhalen en jou vervolgens goed ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer

Over Kappetijn Safety Specialists

Kappetijn Safety Specialists heeft een stevige reputatie, een groot nationaal en internationaal netwerk, en een gezonde financiële basis.

Lees meer

 

Interesse?

Heb je interesse in de functie van junior adviseur industriële veiligheid en onze opleiding? Neem direct contact met ons op:

Bel voor meer informatie
Als je vragen hebt, kun je altijd even contact opnemen met Kees Kappetijn: 06 – 518 19 151.
Kom langs voor een vrijblijvend oriënterend gesprek
Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen en een vrijblijvend oriënterend gesprek te voeren met één van onze (junior) adviseurs. Zo kom je er achter of werken voor een adviesbureau als Kappetijn Safety Services iets is voor jou. Mail je verzoek voor een afspraak naar Merel Kappetijn: m.kappetijn@kappetijn.eu
Stuur je brief en CV
Wil je graag bij ons werken? Stuur dan je CV met motivatie naar Kees Kappetijn: k.kappetijn@kappetijn.eu.

Meer informatie over Kappetijn Safety Services.

Close

Ontvang publicatie

Vul het onderstaande formulier in zodat wij de publicatie kunnen mailen.


Het document wordt nu naar u verstuurd via e-mail