Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Search
Close this search box.

Referenties

Ik heb jaren met Kees Kappetijn op vele terreinen mogen samenwerken. Kees en zijn team hebben voor mij onder andere organisatieanalyses gemaakt, veiligheidssystemen versterkt en complexe evaluaties tot een gedragen einde gebracht. Ik heb Kees daarbij leren kennen als een zeer hoogwaardig consultant en een inspirerende sparringpartner.

Tijs van Lieshout, algemeen Directeur Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland

Analyses over hoe het op de werkvloer functioneert, maakt Kees treffend bespreekbaar voor management, OR en bestuur, met heldere adviezen gericht op bewustwording en daadwerkelijke verbetering. Kees is een deskundig adviseur die problemen helder in kaart brengt en oplossingen aandraagt.

Ben Janssen, Voormalig directeur Gezamenlijke Brandweer

Kees is een gedreven en zeer kundig adviseur op het gehele terrein van de fysieke veiligheid. Ik heb hem van nabij meegemaakt en leren kennen als een aimabele, pittige deelnemer in bestuurlijk ingewikkelde kwesties.

Bas Eenhoorn, burgemeester

Kees Kappetijn heeft bij Q8 KPE raffinaderij een belangrijke rol gespeeld in het verbeteren van het crisismanagement plan. Door zijn inhoudelijke kennis en enthousiaste manier van presenteren weet hij management te overtuigen.

Ronald de Schrijver, Manager HSEQ Gunvor

Kees’ enorme drive, nimmer aflatend energieniveau en persoonlijke betrokkenheid bij mens en organisatie maken hem een van de fijnste collega’s met wie ik de afgelopen jaren mocht samenwerken. Altijd scherp in analyses, altijd oprecht in zijn mening en altijd aanwezig in discussies.

Jan Waals, directeur Gezamenlijke Brandweer Rotterdam

Kenmerkend voor Kees zijn de enorme energie die hij etaleert, de kundigheid en snelheid van schakelen om de relevante dilemma’s en knelpunten boven tafel te krijgen. Wat voor mij als bestuurder van belang is, is dat hij in staat is bij strategische beslissingen verschillende scenario’s voor te spiegelen en daarvan de potentiële (bestuurlijke) gevolgen te benoemen.

Antoin Scholten, Burgemeester

Met zijn ongebreidelde energie, vlijmscherpe analyse en concrete oplossingen was Kees altijd weer een verademing op momenten dat het sein ‘all hands on deck’ gegeven was. Samen met de zittende bemensing wist Kees steeds een grote toegevoegde waarde te creëren, waardoor er uitstekende oplossingen in zicht kwamen, die vervolgens via een duidelijk uitgestippeld pad werden gerealiseerd.

Ricks Meppelder, Voormalig directeur/bestuurder RAV Zeeland en Regionaal Geneeskundig Functionaris / directeur GHOR Zeeland

Kees weet steeds het speelveld helder te schetsen en de te beschermen veiligheidswaarden duidelijk te maken. Bij tegengestelde belangen helpt hij bij het vinden van de juiste weg. Daarnaast heeft hij een ‘goede pen’ en kan hij ingewikkelde kwesties gestructureerd en duidelijk opschrijven.

Hans Zuidijk, Algemeen directeur / regionaal commandant Veiligheidsregio Hollands Midden

Kees heeft Avebe op een aantal belangrijke dossiers ondersteund: BRZO aanwijstrajecten; evaluatie van de operationele sterkte van de bedrijfsbrandweer; analyse, ontwerp en implementatie voor een nieuwe industriële noodorganisatie. Zijn gedrevenheid, professionaliteit en kennis van het speelveld houden alle betrokkenen scherp en zorgen voor een optimaal eindresultaat.

Harmannus Groenier, Manager QESH Avebe

Met Kees weet je als opdrachtgever zeker dat je helder de risico’s van trajecten en besluiten uiteengezet krijgt en een integer proces volgt. Kees schuwt de duidelijke dialoog niet, met daarbij een zorgzaam oog voor zijn opdrachtgever en de maatschappelijke context. Niet voor niets vragen opdrachtgevers hem graag terug.

Edith van der Reijden, directeur en secretaris bestuur bij Veiligheidsregio Zeeland