Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Search
Close this search box.

Kees Kappetijn

Kees Kappetijn is sinds augustus 2012 zelfstandig adviseur en richtte Kappetijn op. Het bedrijf ondersteunt opdrachtgevers in de publieke en private markten op het gebied van brandweerzorg en hulpverlening, emergency response, risico- en crisismanagement, rampenbestrijding en bedrijfscontinuïteit.

De kracht van Kappetijn is het vermogen om zich snel te verplaatsen in de omstandigheden en omgeving van de opdrachtgever en snel en adequaat een resultaatgerichte strategie te ontwikkelen.

Loopbaan

Kappetijn is afgestudeerd jurist en begon zijn loopbaan in 1992 bij Brandweer Rotterdam als stafjurist. Na een zevenjarige loopbaan bij Brandweer Rotterdam werd hij adviseur en aandeelhouder bij Adviesbureau Van Dijke, waar hij vervolgens 9 jaar werkzaam is geweest bij Anton van Dijke. Het adviesbedrijf is in 2007 ondergebracht bij Falck, Kappetijn heeft er vervolgens nog 5 jaar gewerkt voordat hij Falck verliet om zelfstandig verder te gaan. Kappetijn is actief lid van de internationale vereniging Joiff: Joint Oil Industry Fire Forum.

Kees’ enorme drive, nimmer aflatend energieniveau en persoonlijke betrokkenheid bij mens en organisatie maken hem een van de fijnste collega’s met wie ik de afgelopen jaren mocht samenwerken. Altijd scherp in analyses, altijd oprecht in zijn mening en altijd aanwezig in discussies.

Teamplayer

Kappetijn is een teamplayer die inhoudsdeskundigheid koppelt aan processturing en zich constant bewust is van de invloed van de omgeving op het welslagen van projecten. De focus ligt op het boeken van de afgesproken resultaten. Voor Kappetijn is het detecteren van operationele en bestuurlijke afbreukrisico’s een tweede natuur. Hij is beleidsmatig en redactioneel sterk en op output gericht. Ook excelleert hij in mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels, wat hem een uitstekende, ook internationale, gesprekspartner maakt.