Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Search
Close this search box.

Erik Kamphuis

Erik Kamphuis is sinds januari 2016 vanuit Kamphuis Interim-management & Advies verbonden aan Kappetijn. Hij heeft een brede ervaring in publieke en private organisaties met zowel leidinggevende functies als adviesopdrachten. Erik werkt onder andere in samenwerking met Kappetijn als interim-leidinggevende bij Sitech Park Services (bedrijfsbrandweer op de Chemelot-site in Geleen) en focust daar onder meer op risicobeheersing, de bedrijfsnoodorganisatie en organisatieontwikkeling.

Erik studeerde in 1988 af als hbo-bestuurskundige, waarin hij zich verdiepte in organisatie- en managementvraagstukken. Daarna voltooide hij in 2000 een post hbo-opleiding verander- management/groepsdynamica. In zijn verdere carrière stond veiligheid centraal en heeft hij zich verder kunnen specialiseren in inhoudelijke kwesties en het krachtenveld van de organisatie en aansturing van veiligheidsvraagstukken. Erik beschouwt veiligheid als een kernwaarde van een samenleving, een thema dat stakeholders met elkaar naar een hoger niveau kunnen en moeten willen tillen. Erik heeft ruim 10 jaar bij Adviesbureau Van Dijke en Falck AVD gewerkt en kent de publieke en private veiligheidsmarkt goed.

Erik beschouwt veiligheid als een kernwaarde van een samenleving, een thema dat stakeholders met elkaar naar een hoger niveau kunnen en moeten willen tillen.

Teamplayer en gesprekspartner

Erik is een echte teamplayer als het gaat om het bereiken van resultaten, maar is zich ook bewust van passende individuele aandacht voor collega’s. Ook kan hij uitstekend als gesprekspartner verbinding leggen met en tussen publieke en private bestuurders, directies, managers en medewerkers. Hij is een onderhandelaar, met het vermogen om tot constructieve compromissen te komen waar alle partijen zich in kunnen vinden.