Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Search
Close this search box.

Een goed opgeleide en getrainde bedrijfsdeskundige

Onmisbare schakel bij incidenten en crises

Het komt ongetwijfeld voor dat uw medewerkers bij incidenten, calamiteiten of andere noodsituaties moeten optreden. Is in dat geval uw vakspecialist ook uw crisismanager? Loodst uw technician uw bedrijf door een crisis? Beperkt uw hoofdmonteur de imagoschade bij een calamiteit?

Waarschijnlijk niet. Maar met een goede opleiding kunnen uw medewerkers in noodsituaties een sleutelrol vervullen en daarmee voorkomen dat een ‘calamiteit’ een ‘ramp’ wordt.

Op dat moment komt de bedrijfsdeskundige / calamiteitencoördinator in beeld als de hoogst operationeel leidinggevende. Hij of zij coördineert de inzet van de diverse bno-schakels en stemt deze af met de reguliere bedrijfsprocessen. Ook verzorgt de bedrijfsdeskundige de afstemming met externe hulpdiensten en autoriteiten en – indien nodig – met het eigen crisisteam.

Als behartiger van bedrijfsbelangen vervult de bedrijfsdeskundige / calamiteitencoördinator kortom een cruciale rol tijdens calamiteiten.

Basisopleiding Bedrijfsdeskundige

Whitepaper Bedrijfsdeskundige

Podcast "Bedrijfsdeskundige: de 5 grootste voordelen"

Vakbekwaam worden en blijven: Incompany of open-inschrijving

Kappetijn is in Nederland de enige opleider die een basisopleiding Bedrijfsdeskundige / Calamiteitencoördinator (level 3) aanbiedt.
Incompany Opleidingen en/of Trainingen
Kappetijn levert Opleidingen en Trainingen om rollen als de Bedrijfsdeskundigen of leden van een crisisteam rolbewust te maken en competenties te onderhouden en verdiepen. Deze Opleidingen en Trainingen kunnen voor uw organisatie op maat worden gemaakt en bij u op locatie (in uw crisisruimte) worden verzorgd. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met: opleidingen@kappetijn.eu.

Open inschrijving Basisopleiding Bedrijfsdeskundige

Begin 2023 start een 4-daagse open inschrijving Basisopleiding Bedrijfsdeskundige voor de doelgroep ‘Industrie risicorelevante en BRZO bedrijven’. Deze opleiding wordt door het NIBHV gecertificeerd.

Aanmelden voor de basisopleiding

Meer informatie

Mocht u vragen hebben, of mocht deze workshop u niet passen kunt u contact opnemen middels het onderstaande e-mailadres.

e-Monitor: test online je kennis

Hoe ziet de rol van de bedrijfsdeskundige eruit? Deze online tool biedt direct kennis, inzicht en uitleg bij begrippen.
Samen met H2K en Splintt ontwikkelde Kappetijn deze tool. Na het invullen van 12 kennisvragen wordt de rol duidelijk. Je krijgt direct antwoord met een uitgebreide toelichting. De monitor duurt ongeveer 15 minuten.
Vraag een gastaccount aan:
Je ontvangt een email met uitleg over de verdere stappen.

Verplichte kost

Deze informatie moet je gelezen hebben

Er is zinvolle informatie over de bedrijfsdeskundige, bedrijfsnoodorganisaties en bedrijfscontinuïteitsmanagement beschikbaar. Het meest relevante leesvoer vind je hier, speciaal voor SHEQ-managers, emergency response coördinatoren en hoofden BNO/BHV.

Whitepaper

Productblad Opleiden & Trainen Bedrijfsdeskundige

Bedrijfsdeskundige de spin in het informatieweb

The connecting link between companies and emergency services

Bedrijfsnoodorganisatie verdient continuïteitsmanagement

Onze diensten

Optimale afstemming en samenwerking

Opleiden

Trainen

Advies

Kappetijn kijkt naar jouw bedrijf en levert op maat gemaakte bedrijfsdeskundige opleidingen, trainingen en advisering. Steeds gedreven vanuit de scenario’s, bedrijfsbelangen en drivers die voor jouw bedrijf van toepassing zijn, waaronder de relevante wet- en regelgeving, gevolgde standaarden, eisen vanuit de verzekeraars en keuzes vanuit het management. Oefensimulaties en rollenspellen zorgen voor hands-on opleidingen en trainingen. Het gebruik van praktijkvoorvallen maakt theoretische kennis tastbaar en zorgt voor realistische oefensimulaties.

Samenwerkingspartners

Specialisten

Gedreven, kennis van zaken en bovenal pragmatisch ingesteld