Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Search
Close this search box.

Ilone Blaauw

Ilone Blaauw is sinds 2014 vanuit Veilig Veranderen verbonden aan Kappetijn. Ze legt de focus op de menselijke kant van organisatieverandering en is daarmee een onmisbare schakel in dergelijke processen. Met Kappetijn heeft zij verschillende veiligheidsprocessen helpen begeleiden waaronder in Sohar (industrieel havengebied in Oman) en bij NRG (nucleaire inrichting in Petten).

Samen leveren Ilone en Kappetijn een integrale en diepgaande mensgerichte aanpak, die zorgt voor verandering in zowel structuur als cultuur.

Ilone is afgestudeerd Bedrijfskundige en Brandweerofficier, maar vond al snel dat haar passies dichter bij mensen en hun samenwerking dan bij bedrijfsprocessen lagen. Haar werkervaring bij  brandweer, politie, ministeries en openbaar bestuur maakt dat ze ‘thuis’ is in het werkveld van de operationele diensten. Deze ervaring maakt het haar mogelijk verander- en ontwikkelprojecten voor organisaties uit te voeren in zowel de publieke als de private markt.

Waar Kappetijn staat voor de inhoudelijke en juridische kennis over veranderprocessen in veiligheid, vult Ilone dat aan met kennis over veranderprocessen en interesse voor mensen, hun vaardigheden en competenties.

Zo vormen zij samen een goede balans om organisaties vooruit te helpen gedurende soms gecompliceerde procesveranderingen.

Mensgericht veranderen

Ilone is een ondernemend en actief persoon, maar ziet ook in dat reflectie en terugblikken af en toe nodig zijn om doelen te bereiken. Waar Kappetijn staat voor de inhoudelijke en juridische kennis over veranderprocessen in veiligheid, vult Ilone dat aan met kennis over veranderprocessen en interesse voor mensen, hun vaardigheden en competenties. Zo vormen zij samen een goede balans om organisaties vooruit te helpen gedurende soms gecompliceerde procesveranderingen.