Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Search
Close this search box.

David Pronk

David is sinds juni 2022 als adviseur verbonden aan Kappetijn. David is afgestudeerd aan de HBO-opleiding Integrale Veiligheid.

David is een mensen-mens met goede sociale vaardigheden. Hij ondersteunt graag in uitdagende en complexe projecten. Hij is sterk in het verzamelen en analyseren van informatie en schrijft dit uit in (bondige) reportages. Dit doet hij gedreven, nauwkeurig en resultaatgericht

David is zeven jaar bezig met veiligheid gerelateerde thema’s. Vanuit zijn opleiding heeft hij ervaring opgedaan met het werken aan veiligheidsvraagstukken, enerzijds binnen de overheid en anderzijds bij het bedrijfsleven. Vanuit zijn brede interesse in fysieke veiligheid en brandweerzorg werkt hij sinds 2022 aan veiligheidsvraagstukken binnen het adviesbureau Kappetijn Safety Specialists. Hij ondersteunt gemeentes, veiligheidsregio’s en (haven)bedrijven in diverse projecten, variërend op gebieden als (evaluatie-)onderzoeken, planvorming en (publiek-private) samenwerkingsverbanden. Daarnaast is hij operationeel actief als brandweerman binnen de Brandweer Rotterdam-Rijnmond.