Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Search
Close this search box.

Niels Sekeris

Niels is sinds 2018 als junior adviseur verbonden aan Kappetijn. Hij is afgestudeerd aan de HBO-opleiding Integrale Veiligheid. Tijdens zijn opleiding heeft Niels stage gelopen bij de gemeente Brielle als Beleidsmedewerker Openbare Orde en Veiligheid en is hij afgestudeerd bij Neele Vat Logistics, een Europees logistiek dienstverlener.

Dit bedrijf hield zich ook bezig met opslag van gevaarlijke stoffen. Niels heeft onderzocht op welke wijze het bedrijf (met BRZO-status) zich adequaat kon prepareren op calamiteiten. Door het vervullen van deze (afstudeer)stages heeft Niels ervaring opgedaan in het werken bij zowel bedrijven als overheidsorganisaties.

Niels is enthousiast, gedreven en resultaatgericht, een ‘natuurlijke’ teamplayer met prettige omgangsvormen.

Risico- en verandermanagement

Binnen Kappetijn heeft Niels de tweedaagse opleiding Externe Veiligheid afgerond. Vanuit de opleiding heeft Niels geleerd om projectmatig te werken. Hij heeft ook geleerd om in projecten verschillende rollen aan te nemen. Verder heeft hij projecten uitgevoerd op het gebied van risicomanagement, verandermanagement en rampenbestrijding.

Voor Kappetijn is Niels momenteel betrokken bij de volgende projecten:

  • Doorlichting industrie brandweer Moerdijk (samenwerking tussen BVR Midden West Brabant, Port of Moerdijk 15 BRZO-bedrijven), uitvoeren 5 jaarlijkse evaluatie en advisering omtrent versterking in de toekomst;
  • Ontwikkelen managementtool waarmee havenbedrijven integraal risicomanagement kunnen vormgeven (in samenwerking met Oodit/Amsterdam), opstellen model-risicomatrix en samenstellen incidentdatabank voor 5 Nederlandse zeehavens;
  • Ontwikkelen en implementeren beleidsvisie op scheepsbrandbestrijding voor de VR Groningen en haar stakeholders, participatie VR-Groningen in landelijk traject SBB.

Niels is enthousiast, gedreven en resultaatgericht, een ‘natuurlijke’ teamplayer met prettige omgangsvormen.