Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Search
Close this search box.

Over Kappetijn

Kappetijn helpt haar opdrachtgevers om de omgang met industriële veiligheidsrisico’s in hun omgeving te verbeteren.

Steeds met drie doelen

  1. Snelst mogelijk herstel van bedrijfscontinuïteit
  2. Minimalisatie van bedrijfs- en imagoschade
  3. Optimale voorbereiding op incident- en crisismanagement

Kappetijn kent uw werkveld en de stakeholders die daarin opereren

Kappetijn kent de wereld waarin haar opdrachtgevers zich begeven. Onze adviseurs beschikken over de kennis om samen met u de relevante dreigingen en incidentscenario’s te identificeren.

De drie richtingen waar Kappetijn haar expertise inzet:

Kappetijn helpt de volgende overheden en bedrijven:

Advies, training en interim

Kappetijn helpt en ondersteunt, adviseert en maakt plannen, verzorgt opleidingen en trainingen en evalueert (waar nodig) met u na een incident, zodat leerpunten uw preparatie verder kunnen versterken. Met de mix van deze competenties zorgt Kappetijn ervoor dat u oplossingen krijgt die echt werken, afgestemd op uw situatie en behoeften.

Goed ingevoerd in primaire drivers

Kappetijn is goed ingevoerd in de primaire drivers die de crisis- en continuïteitspreparatie van een organisatie bepalen:

Compliant zijn alleen is niet voldoende om uw veiligheidssituatie naar een hoger plan te tillen. Daarom zet Kappetijn graag een stap extra. Zaken als de security awareness en het kennisniveau van uw medewerkers en uw omgeving, het vastleggen van verantwoordelijkheden en het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit zijn eveneens van belang om tot verbetering te komen.

(Inter)nationale succesverhalen over veiligheidssamenwerking

Meer veiligheid tegen minder meerkosten: een interessant perspectief voor de gebiedsbeheerder, overheden en bedrijven binnen en buiten de juridische kaders van BRZO en ISPS. Maar wat komt er allemaal kijken bij de vorming van een Mutual Aid of PPS?