Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Christian Bredewoud

Christian is sinds 2019 als adviseur verbonden aan Kappetijn Safety Specialists. Hij is afgestudeerd aan de bacheloropleiding Forensisch Onderzoek van Saxion Hogescholen Enschede. Tijdens deze opleiding heeft Christian zich gespecialiseerd in brand- en incidentenonderzoek en heeft hij stage gelopen bij Team Brandonderzoek van Brandweer Gelderland-Midden. Christian heeft zijn afstudeeropdracht uitgevoerd in opdracht van het Lectoraat Brandveiligheid in de Bouw van Saxion Hogescholen.

Na het afronden van zijn bachelor heeft Christian twee jaar als adviseur bij Brandweer Groningen gewerkt, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor het opstellen van het aanwijsbeleid bedrijfsbrandweren, het actualiseren van bedrijfsbrandweeraanwijzingen en het uitvoeren van audits bij BRZO-bedrijven. Daarnaast heeft hij de opleiding Specialist Industriële Veiligheid aan de Brandweeracademie gevolgd en Brandweer Groningen vertegenwoordigd in diverse landelijke werkgroepen.

Christian is vastberaden, analytisch, en gedreven, observerend en een ‘echte’ teamplayer.

Bedrijfsbrandweerzorg

Voor Kappetijn is Christian betrokken bij het opstellen van bedrijfsbrandweerrapporten, het uitvoeren van inzet- en taakanalyses voor bedrijfsbrandweren en advisering op het gebied van industriële (brand)veiligheid. Christian is een zelfstandige young-professional met een brede kennis en interesse op het gebied van industriële (brand)veiligheid en bedrijfsbrandweerzorg. Door zijn onderzoeksachtergrond beschikt hij over sterke analytische vaardigheden en is hij in staat om nauwkeurig en doelgericht naar passende oplossingen toe te werken.