Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Adviseurs industriële veiligheid voor BRZO bedrijven en veiligheidsregio’s

Search
Close this search box.

Gaby van Melick

Gaby is sinds 2016 als adviseur verbonden aan Kappetijn. Vanuit haar expertise met betrekking tot risico- en crisismanagement, (veiligheids)beleid en hulpverlening ondersteunt Gaby bedrijven bij de opzet en training van hun crisismanagementorganisatie. Door middel van realistische procedures en oefeningen biedt zij individuen binnen de crisisorganisatie de tools en het vertrouwen te komen tot een effectieve en slagvaardige omgang met incidenten.

Gaby is als bestuurskundige, binnen de specialisatie ‘Besturen van Veiligheid’ van prof. dr. Ira Helsloot, afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Haar passie voor veiligheid, specifiek redelijk, effectief en realistisch veiligheidsbeleid en crisismanagement zijn hier verder aangewakkerd. Tijdens haar tweejarige loopbaan bij Crisislab heeft Gaby bijbehorende kennis verder ontwikkeld. Zo was ze onder meer betrokken bij de opzet van een training voor frontline commanders.

Door middel van realistische procedures en oefeningen biedt Gaby professionals binnen de crisisorganisatie de tools en het vertrouwen om te komen tot een effectieve en slagvaardige omgang met incidenten.

Hands-on mentaliteit

Een pragmatische en ‘hands-on’ mentaliteit stellen Gaby in staat theorie en praktijk met elkaar te verbinden, en abstracte inzichten te vertalen naar concrete praktische handelsperspectieven. Uitstekende communicatieve vaardigheden gecombineerd met een enthousiaste en doortastende inborst stellen haar verder in staat haar kennis in de praktijk over te brengen. Een succesfactor is dat Gaby gevoel heeft voor de omgeving waarbinnen zij fungeert en in staat is haar optreden aan te passen aan de specifieke behoeften van deze omgeving.